Grappigste videospellen door de jaren heen

Veel videospellen gaan tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank. En dat is ook niet gek, aangezien er steeds meer mogelijkheden zijn om deze spellen te spelen. Zo zijn er vandaag de dag diverse spelcomputers aanwezig waarop je diverse videospellen kunt spelen. Ook is het inmiddels mogelijk om videospellen op je smartphone te spelen. Er zijn enorm veel spellen geweest die door de jaren heen veelvuldig gespeeld zijn door iedereen. Hieronder nemen we jou mee terug in de tijd en kijken we welke videospellen enkele jaren geleden populair waren en mogelijk nog wel populair zijn.

Pacman

Dit spel heb jij ongetwijfeld wel eens gespeeld. Je moest hierbij met een geel poppetje een parcours afleggen en onderweg alle balletjes verzamelen. Het was echter wel uitkijken voor de monsters die jou op wilde eten. Dit spel werd uitgebracht in 1980 en in het eerste jaar werden er meer dan honderdduizend arcademachines verkocht. Tegenwoordig is het spel ook via internet te spelen. Zo gebruiken veel sites dit om websitebezoekers te trekken. Een makkelijk en leuke manier om mensen langer vast te houden op je website.

 

Prince of Persia

In 1989 werd het spel Prince of Persia gelanceerd. Inmiddels kennen we het allemaal als 3D-game, maar destijds was het allemaal nog 2D. Bij veel mensen was dit destijds een bijzonder populair spel. Prince of Persia was namelijk het eerste spel waarin de hoofdpersoon met een zwaard vocht. In veel andere videogames uit deze tijd werd nog gewerkt met projectielen.

 

 

 

GTA

Wanneer jij een liefhebber bent van videospellen, heb je ongetwijfeld ook één of meerdere games uit de GTA-serie gespeeld. De eerste versie van het spel verscheen in 1997 en het spel is momenteel nog steeds ongekend populair. Door de jaren heen is er het nodige veranderd aan GTA en is het allemaal een stuk beter geworden. Daarom wordt het spel ook vandaag de dag overal ter wereld nog enorm veel gespeeld.

 

Vind meer populaire videospellen

Op deze pagina hebben wij een aantal populaire videospellen door de jaren heen uitgelicht. De kans is groot dat jij deze spellen kent of gespeeld hebt. Misschien ben jij echter nog wel op zoek naar veel meer populaire spellen uit vroegere jaren. Is dat inderdaad het geval? Zoek dan gewoon een op het internet. Dit is namelijk een prima bron voor vind meer van deze spellen. Weet dat je soms wel behoorlijk diep moet graven. Het zoeken van populaire spellen uit eerdere jaren is dan ook niet één, twee, drie gebeurd. Nee, neem er rustig de tijd voor. In dat geval vind jij vast en zeker meer populaire videospellen.

Alles weten over populaire videospellen

Wil jij graag meer te weten komen over grappige videospellen die er door de jaren heen gelanceerd zijn? Bekijk dan eens diverse tech blogs op het internet. Er zijn genoeg bloggers die op hun blog aandacht besteden aan populaire en grappige videospellen van de afgelopen jaren. Bedenk wel goed welke blog je bezoekt, want niet alle sites zijn even betrouwbaar qua informatie. Sommige sites kopen namelijk verkeer voor hun website, alleen om zo meer bezoekers te krijgen. Dit wil echter niet zeggen dat de informatie op de site ook goed is.