Populaire comedyseries op televisie

Veel mensen vinden comedyseries leuk. Waarom? Omdat er eigenlijk altijd wel om gelachen kan worden. En het is natuurlijk een stuk leuker wanneer je om een film kunt lachen dan wanneer je er om moet huilen. Comedyseries hebben elkaar de afgelopen jaren in een rap tempo opgevolgd. De films van het Brits-Amerikaanse duo Laurel en Hardy waren één van de eerste comedyfilms en met de komst van de televisie volgden ook al snel de comedyseries. In onderstaande tekst volgen enkele populaire comedyseries die in Nederland op televisie zijn geweest.

 

Jiskefet

Deze komische serie is liefst vijftien jaar lang op de Nederlandse televisie geweest. De eerste televisieshow was in 1990 en de laatste in 2005. De comedyserie bevatte veel sketches en improvisaties. De meeste seizoen van de serie waren opgebouwd uit losse sketches, maar er zijn ook series gemaakt met opzichzelfstaande onderwerpen.

 

Kees & Co

Een andere serie waar veel Nederlanders mee opgegroeid zijn is Kees & Co. De comedyserie was van 1997 tot 2006 op de buis te zien en ging over het leven van Kees Heistee, gespeeld door Simone Kleinsma. De serie draaide in eerste instantie om het gezin van Kees en haar overbuurvrouw Sonja, maar moest diverse keren aangepast worden doordat diverse hoofdrolspelers ermee stopten.

 

Flodder

Vrijwel iedere Nederlander kent de familie Flodder: een asociale familie die de hoofdrol speelt in de gelijknamige comedyserie. De serie was het vervolg op de film die in 1986 verscheen. De serie ging in 1993 van starten liep in eerste instantie tot 1995. Drie jaar later werden nog eens 26 nieuwe afleveringen opgenomen. In 1992 en 1995 volgden nog twee films over de familie Flodder. In totaal zijn er 62 afleveringen van deze serie gemaakt, verdeeld over vijf seizoenen. De comedyserie wordt zelfs tegenwoordig nog regelmatig uitgezonden op de Nederlandse televisie.

 

 

Fan van comedyseries?

Er zijn in Nederland veel mensen die bloggen over populaire comedyseries die op televisie zijn of zijn geweest. Wil jij dit ook doen en hiervoor een website bouwen? Dan ervaar je waarschijnlijk dat het lastig is om er tussen te komen. In dat geval kun je ervoor kiezen om verkeer voor je website te kopen. Dit levert je meer websitebezoekers op, waardoor de kans groter is dat mensen op jouw website terechtkomen. Het kopen van websiteverkeer kan duur zijn, maar er zijn ook een aantal opties om goedkoop verkeer voor je website te kopen. Het kost je weliswaar wat geld, maar je zult zien dat het je uiteindelijk meer websitebezoekers oplevert.