Leuke feiten over films, tv-programma’s en games

Door de jaren heen zijn er tal van films, tv-programma’s en games verschenen. Vroeger zagen deze dingen er stuk voor stuk vrij eenvoudig uit, maar tegenwoordig zijn de mogelijkheden een stuk groter. En dat is ook goed te zien. Er zijn veel verschillende varianten verschenen de afgelopen jaren en dat heeft ervoor gezorgd dat er ook steeds meer leuke feiten opduiken. Hieronder lichten we per categorie één of meerdere leuke feiten uit.

 

Films

Tegenwoordig kennen we alleen nog maar films met geluid, maar dit was in de beginjaren niet het geval. Destijds werd er alleen beeldmateriaal vertoond. Dergelijke films werden ‘stomme’ films genoemd. Een van de bekendste ‘stomme’ is zijn die van het komische duo Laurel & Hardy. Pas vanaf 1927 was het mogelijk om geluid en beeld synchroon met elkaar te laten lopen. Dit betekende overigens nog niet het einde van de zwart-wit films, want de kleurentelevisie werd pas in 1967 geïntroduceerd in Nederland.

 

Tv-programma’s

Series zijn vandaag de dag niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De langstlopende Nederlandse tv-serie is Goede Tijden Slechte Tijden. Deze serie is al vanaf 1990 te zien op RTL 4. Dit is natuurlijk behoorlijk lang, maar de Nederlandse tv-serie komt hiermee nog niet in de buurt van de Amerikaanse serie As The World Turns. Deze serie begon in 1956 en stopte in 2010.

 

Games

De ontwikkeling van games is de afgelopen jaren aanzienlijk snel gegaan. Zo gebruikte een hoofdpersoon vroeger enkel een projectiel om zijn vijand mee te verslaan, omdat dit makkelijk te maken was. Tegenwoordig kan nagenoeg alles gebruikt worden. De techniek heeft zich dusdanig ontwikkeld, dat het er allemaal een stuk realistischer uit ziet en dat is ten goede gekomen aan veel games.

 

 

Grappige feiten op het internet

Ben jij een liefhebber van films, tv-programma’s en games en ben je een eigen website gestart over dit thema? Dan wil je natuurlijk ook veel websitebezoekers hebben. Lukt dit maar niet? Dan kun je verkeer kopen voor je website. Dit levert je vaak een betere positie op in de zoekmachines. Websiteverkeer kopen hoeft niet duur te zijn, aangezien je ook goedkoop websiteverkeer kunt kopen. Mogelijk vind je het zonde van je geld, maar bedenk dan wel dat je waarschijnlijk nooit veel bezoekers krijgt op jouw website krijgt wanneer je hier niet in investeert. En dat is natuurlijk zonde van de tijd en moeite die je er in hebt gestoken.